کدام صندوقها روی ایده های شما سرمایه گذاری می کنند؟

کدام صندوقها روی ایده های شما سرمایه گذاری می کنند؟

موضوع : دیدگاه ها / فضای کسب و کار

برای تامین مالی ایده های ناب کسب و کار خود از همین ابتدا بر روی نام بانک ها خط قرمز بکشید که زحمت آنها می دارید و عرض خود می برید. بهتر است از شتاب دهنده ها و شرکتهای سرمایه گذاری خطرپذیر و یا صندوقهای پژوهش و فناوری شروع کنید.
با توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی در چند سال گذشته شبکه ای از سرمایه گذاران در قالبهای مختلف در کشور ایجاد شده است که مهمترین ماموریت آنها سرمایه گذاری بر روی ایده های جدید می باشد. در واقع کسب و کار این شرکتها سرمایه گذاری بر روی همین ایده های جدید می باشد.
در ادامه بر خی از این شرکتها و موسسات معرفی می شوند. با دریک آنلاین همراه باشید.
صندوق نوآوری و شکوفایی

این صندوق بر اساس قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان مصوب سال ۱۳۸۹ مجلس شورای اسلامی در سال ۹۲ تشکیل گردید. خدمات این صندوق مختص به شرکتهای دانش بنیان می باشد و انواع خدمات مالی و سرمایه گذاری را ارائه می دهد.
صندوق مالی توسعه تکنولوژی

در ديماه سال ۱۳۶۷ شوراي پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران طرح ايجاد صندوق مالي حمايت از محققين و مخترعين را تصويب نمود. در خرداد ماه سال ۱۳۷۴ همزمان با افزايش سرمايه، نام صندوق به “صندوق مالي توسعه تكنولوژي ايران” تغيير يافت.
هدف اصلي صندوق عبارت است از تأمين منابع مالي مورد نياز طرحهاي مبتني بر دانش و فناوري وكارآفرينان فناور، محققين و مخترعين نوآور (اعم از حقيقي و حقوقي) .
صندوق پژوهش و فناوری توسعه فناوری های نوین

صندوق توسعه فناوري هاي نوين از جمله صندوق هاي غيردولتي پژوهش و فناوري است كه به منظور ايجاد زمينه هاي مشاركت و سرمايه گذاري بخش غيردولتي و حمايت كمي و كيفي از فعاليتهاي پژوهشي كاربردي- توسعه اي و فناوري و همچنين ارائه خدمات مالي ويژه و منحصر به فرد به كارآفرينان متخصص و نوآوران با حمايت دولت و پارك فناوري پرديس در سال ۱۳۸۶ تاسيس گرديد.
این صندوق انواع تامین مالی از طریق سرمایه گذاری خطر پذیر و اعطای تسهیلات کم بهره را به کسب و کار های نوین ارائه می کند.
صندوق توسعه فناوری ایرانیان

صندوق پژوهش ­و­فناوری غیر­دولتی توسعه­ فناوری ایرانیان (سهامی خاص) پس از أخذ مجوزهای لازم در سال ۱۳۸۹، با سهام ۴۹% مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست­ جمهوری و ۵۱% بخش خصوصی فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت صندوق ارائه خدمات مالی و مشاوره ­ای به شرکت ­های دانش ­بنیان، فناور و نهادهای کارفرمایی مرتبط است. این خدمات شامل صدور انواع ضمانت ­نامه ­های مورد نیاز، کارگزاری منابع مالی و وجوه اداره ­شده، ارائه تسهیلات در قالب عقود اسلامی، مشارکت خطرپذیر در طرح‌های دانش­ بنیان و ارائه انواع خدمات مشاوره ­ای مرتبط بوده است.
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران

صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با سهامداری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و مشارکت بخش خصوصی، با هدف حمایت از شرکت­های دانش­بنیان فعالیت می نماید. این صندوق انواع ضمانت ­نامه ­های مورد نیاز، کارگزاری منابع مالی و وجوه اداره ­شده، ارائه تسهیلات در قالب عقود اسلامی، مشارکت خطرپذیر در طرح‌های دانش­ بنیان را ادائه می نماید.
صندوق توسعه صادرات و فناوری شریف

صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات شریف با هدف حمایت و تجاری سازی طرح های پژوهشی نوآورانه و اختراعات نخبگان تاسیس شده است. بدین منظور صندوق با ارائه تسهیلات و یا مشارکت مالی در طرح ارائه شده از سوی مخترعان در چارچوب قوانین و آیین نامه های مصوب، ضمن تامین مالی این طرح ها، به هدایت و مشاوره صاحبان طرح جهت بازاریابی و بازارسازی محصولات تولیدی ایشان خواهد پرداخت.
پس از تثبیت موقعیت شرکت های نوآور و رسیدن به مرحله سودآوری، با حضور سهامداران جدید، صندوق سرمایه خود را از این شرکت ها خارج نموده و در طرح های جدید سرمایه گذاری خواهد نمود.
موضوع فعالیت صندوق عبارتست از:
۱)اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی برای اجرای طرح های پژوهشی و کاربردی در حوزه های مختلف، مرحله تولید نیمه صنعتی طرح های به نتیجه رسیده پژوهشی و فناوری و همچنین تدوین دانش فنی حاصل از تحقیقات و انتقال نتایج مربوطه به مرحله تولید
۲) تامین سرمایه ریسک پذیر و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح های پژوهش و فناوری
۳)صدور ضمانت نامه های مورد نیاز متقاضیان اجرای طرح پژوهشی و فناوری جهت ارائه به سایر موسسات
۴) کمک و حمایت از ایجاد، گسترش و ترویج نهادهای موثر در رشد و توسعه صادرات با تاکید بر هم افزایی بین آنها در راستای تحقق امر ” توليد براي صادرات”
موسسه توسعه فناوری نخبگان

موسسه توسعه فناوری نخبگان در سال ۱۳۸۱ به صورت یک موسسه غیر انتفاعی عام المنفعه و به عنوان یک موسسه سرمایه گذاری خطر پذیر (VC) تاسيس و به همت مديران و کارشناسان خويش توانسته است تجربه سرمايه گذاري خطر پذير را در ایران اجرا و پرتفویی (سبد سهام) از سهام شرکتهاي تازه تأسيس تشکیل دهد. این موسسه جزء با سابقه ترین سرمایه گذاران خطرپذیر در ایران می باشد.
شرکت سرمایه گذاری کارآفرینی سیمرغ آریا
سیمرغ در معرفی خود می گوید: ما یک شرکت ایرانی سرمایه گذار در زمینه های متنوع می باشیم که با هدف ارتباط بین
سرمایه گذاران جهانی برای پروژه های باورنکردنی محلی متمرکز شده است.
سرمایه گذاری خطرپذیر شناسا

شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد (شناسا) به عنوان مجموعه تخصصی حوزه سرمایه گذاری ماجراجویانه (Venture capital) گروه مالی پاسارگاد، فعالیت می نماید . حضور گروه مالی پاسارگاد، که ملاحظات مالی و سرمایه گذاری را به همراه دارد در کنار بکارگیری مدیران عملیاتی شرکت که عموماً از جنس مخاطبان کارآفرین و سرمایه پذیران ” شناسا” بوده اند، ایجاد درک متقابلی از ذینفعان این تعامل را به همراه داشته است.
موسسه سامان سرمایه نانو

مؤسسه سامان سرمایه نانو با هدف ارائه خدمات سرمایه گذاری خطرپذیر و تجاری سازی ایده های دانش بنیان در حوزه فناوریهای نوین و با تمرکز بر فناوری نانو در سال ۱۳۹۱ تشکیل گردید. ماهیت حقوقی مؤسسه غیرانتفاعی و خصوصی بوده و سهامدار اصلی آن نیز انجمن خیرین توسعة علم و فناوری ایرانیان می باشد.
شتاب دهنده آواتک

آواتک یک برنامه ۶ ماهه شتابدهی به کسب و کارهای نوپا (استارتاپ ها) است که کارآفرینان را برای رسیدن به موفقیت همراهی می‌نماید. آواتک کارآفرینان مشتاق را از طریق ارائه آموزش‌های کارآفرینی، مربیگری، سرمایه‌ی اولیه(Seed Funding) و فضای کاری خلاق حمایت می‌کند. در انتهای ۶ ماه، تیم‌های کارآفرین آماده می‌شوند تا دستاورد خود را به صدها سرمایه‌گذار معتبر معرفی کرده و برای رشد کسب و کار خود سرمایه دریافت کنند.
شتابدهنده دیموند

دیموند در معرفی خود می گوید: هدف ما در دیموند کمک به رشد و پیشرفت کارآفرینان، توسعه دهندگان وب و موبایل و طراحان گرافیستی است که می خواهند در دنیای اطراف خود تغییری ایجاد کنند، شرکت ها و کسب و کارهایی در سطح جهانی بسازند و هدفشان بهتر کردن دنیا به عنوان محلی برای زندگی باشد. تمام خدمات دیموند از جمله ۱۰ هفته برنامه پیش شتابدهی، ۶ ماه برنامه شتابدهی، کارگاه های آموزشی، گردهمایی استارتاپ ها برای انتقال تجربیات، فضای کاری خلاق و سرمایه اولیه، بر اساس همین هدف طراحی و ارائه می شوند.
برای تامین مالی ایده های ناب کسب و کار خود از همین ابتدا بر روی نام بانک ها خط قرمز بکشید که زحمت آنها می دارید و عرض خود می برید. …